• 2
  Категорија

  ИСЛАМ

  Општи теми
 • 2
  Категорија

  АКИДА

  Вероисповест
 • 3
  Категорија

  ФИК'Х

  Исламско право

ФОРУМ НОВОСТИ

Клањај Намаз

namaz-214x94Научи чекор по чекор како се клања и започни да ги следиш заповедите на твојот Господар.

Читај повеќе

Намаз Актуелно

346px-MosqueВремињата за намаз се изградени според арзот на град Скопје, разликите на другите градови се дадени во соседниот модул.

 

Сабах 4:24
Изгрев 6:04
Пладне 11:18
Икиндија 14:47
Акшам 16:30
Јација 18:01

Статистика

96656
Денес23
Вчера40
Оваа седмица208
Овој месец1856
Сите денови96656
Гости 1